TOTAL Tankstation & Wasstraat

Total tankstation Dorenbos is meer dan alleen tanken. Vriendelijke medewerkers staan iedere dag voor u klaar om u te helpen bij het tanken, de Selfwash en Carwash wasstraten, de Total Shop en Autogarage voor onderhoud. Service met een glimlach, de klant is koning. Ook bij Total Dorenbos in Norg.

TOTAL TANKSTATION DORENBOS

Bij ons kunt u uiteraard terecht voor benzine en diesel, maar wij zijn meer dan de standaard pomp. Ons jonge team ziet de oude gediende regelmatig langs komen afgewisseld met nieuwe gezichten die het mooie Norg komen bekijken. Deze komen bij ons langs voor een kopje koffie of om een ijsje te eten in het zonnetje. Daarnaast hebben wij ook een leuk hoekje ingericht met cadeautjes, perfect voor de last minute geschenken!

Nu kunt u bij ons terecht voor veel meer dan enkel brandstof. Bij ons kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor een wasbeurt in een van onze wascabines of wipt u even binnen bij de garage om de hoek voor een vraag of onderhoud aan uw auto. Bij ons binnen kunt u terecht voor een lekker kopje koffie, een koude versnapering of een verfrissend ijsje. Ook hebben wij meerdere cadeautjes en bloemen voor de last minute uitnodigingen of kleinigheidjes.

Korte geschiedenis

Inmiddels is er niks meer van terug te zien, maar in 1957 kocht Sipke Dorenbos een benzinepomp en een oude tot garage omgebouwde boerderij midden in Norg. Toen dit al snel te klein bleek te zijn is er in 1966 besloten een nieuwe garage en pompstation te bouwen wat in 1967 feestelijk werd geopend. Onder zoon Jan werd er geregeld gesleuteld aan de pomp, wat resulteerde in Garage Dorenbos.

Je kunt op bij ons tankstation terecht voor verschillende brandstoffen. Hier lees je welke brandstoffen je kunt tanken.

Diesel

Total Diesel is geschikt voor alle voertuigen met een dieselmotor. Het is een brandstof van hoge kwaliteit. Dit komt door de toevoegingen die gebruikt zijn. Met TOTAL Diesel is je tank sneller en makkelijker vol. Dit komt door schuimwerende toevoegingen. Ook zorgt TOTAL Diesel ervoor dat de motor niet wordt aangetast.

Euro 95 ongelood

Total Euro 95 is een loodvrije benzine van goede kwaliteit. De benzine heeft verschillende toevoegingen die de prestatie van je motor verbetert. Met ingang van 1 oktober 2019 bevat Total Euro 95 maximaal 10% bio-ethanol en is dus een zogenaamde E10 benzine.

Excellium

EXCELLIUM 98 is geschikt voor alle benzinemotoren. Het voorkomt tot 93% vervuiling. Ontdek de voordelen van de EXCELLIUM 98.

Mix 1:50

Ook hebben wij mengverhouding 1:50. Dit is geschikt voor de meeste nieuwe motoren. Mengverhouding van 1:50 betekent 100 ml 2-taktolie op 5 liter E5.

 

Carwash & Selfwash Norg

Onze twee wasstraten, Selfwash & Carwash zijn er voor je auto of ander vervoersmiddel als motor of bijvoorbeeld aanhanger. Houd jij deze graag schoon maar doe je liever niet al het werk zelf? Rijd dan door de Carwash of ga zelf aan de slag met onze hogedrukreiniger. Meerdere soorten zeep, wax en andere materialen bieden wij ter beschikking.

Wat klanten over ons zeggen

Contact opnemen met Total Tankstation in Norg

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.