Schade- & bergingsbedrijf

We doen er alles aan om uw mobiliteit te vergroten, toch kunt u stil te komen staan. Dorenbos Schade & Berging is daarom 24/7 bereikbaar om u te helpen.

Schade- & Bergingsbedrijf Langelo DRENTHE

Schade, berging en reparaties.

Met onze pechhulp, berging en vervoer van uw auto staat u nooit langdurig langs de kant van de weg. Door gebruik van onze eigen materialen en takelwagens, onze garage en vakkundige monteurs helpen we u snel weer vooruit.

Pechhulp 24/7

Autopech komt nooit gelegen, daarom is Dorenbos altijd bereikbaar in geval van nood.
Wij staan u 24/7 te woord en zorgen dat de beste service uw kant op komt.

Voor onze autopech hulpservice hebben wij een speciale uitgevoerde Iveco bergingswagen met lepel en dubbele cabine. Wij proberen u zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. In geval van ernstige schade of technische mankementen garanderen wij u met onze Iveco dat zowel uw auto als uw passagiers veilig en snel naar onze garage kunnen worden gebracht.

Schade-berging-bedrijf-drenthe-langeloo-Dorenbos

Gelijk verder rijden?

Wij zorgen bij langdurige reparaties voor een vervangende auto, bij ons zit u dus niet zonder vervoer en kunt u direct uw weg vervolgen.

Berging

Wij helpen iedereen graag mobiel te blijven, of het nu gaat om een personenauto of bedrijfsauto, wij staan garant voor betrouwbare en professionele sleepdienst.

Middels gebruik van onze eigen takelwagens en bergingsauto’s zijn wij altijd beschikbaar en streven wij naar een snelle service bij autopech.

Onze auto hulpdienst gaat verder. Wij zorgen voor veilig vervoer van u en uw medepassagiers, brengen u naar onze garage en indien nodig, zorgen wij voor vervangend vervoer.

Met onze jarenlange ervaring en vakkundigheid streven wij ernaar uw auto snel en efficiënt de weg af en weer op te krijgen.

Schade

Voor schade aan uw auto bent u bij Garage Dorenbos aan het juiste adres. Of het nu gaat om spuiten, uitdeuken, restylen of spot repair, met onze expertise kunt u in no time de weg weer op. Wij staan garant voor full-service van de beste kwaliteit. Met de hoogste kwalificatie BOVAG en Focwa-garantie fonds, zorgen wij dat u onbezorgd uw weg vervolgd.

schade-reparatie-autolak-lak-reparatie-verf-spuiter-drenthe

Schadereparatie

Voor het bepalen van de schade bij Garage Dorenbos wordt gebruik gemaakt van Audatex en TecRMI (voorheen Audacon). Audatex is een wereldwijde standaard voor het betrouwbaar vastleggen en calculeren van voertuigschade. Ook wordt er bij het gebruiken van Audatex standaard een dossier aangelegd met alle bijkomende processen voor het herstel van uw auto.  Door het gebruik van TecRMI hebben wij altijd de nieuwste informatie op het gebied van techniek en datagebruik in uw auto. Op deze manier zorgen wij ervoor dat u vakkundig en efficiënt wordt geholpen en er ook voor uw verzekering en opdrachtgever een rapport klaar ligt.

Spuiten

Voor het professioneel spuiten van uw auto is een perfecte voorbewerking nodig. Door jarenlange ervaring en regelmatige bijscholing van onze medewerkers, bieden wij voor het spuiten de service en professionaliteit om uw auto zo goed als nieuw weer op te leveren.

Wij gebruiken hiervoor een hoge kwaliteit autolak, waarbij u kan kiezen uit matte en glanzende lak.

Auto-Garage-Norg-Groningen-Dorenbos-auto-reparatie-onderhoud-monteur-3

Montage en demontage

Garage Dorenbos maakt vakkundig gebruik van gedemonteerde auto-onderdelen. Wij streven ernaar om hoge kwaliteit reparaties voor een lagere prijs te kunnen aanbieden. Bij oudere auto’s is het gebruik van gedemonteerde auto-onderdelen dé manier om uw reparatie in prijs te verlagen.

Bij ernstige ongelukken demonteren wij ook zelf onderdelen met als doel een groot deel van uw oude auto te recyclen.

Richten

Bij grotere schades wordt uw auto vakkundig gemeten, zodat we de maatvoering van de auto kunnen controleren aan de hand van fabriek specificaties. Bij het richten proberen we de onderdelen die buiten de toleranties vallen weer op hun oude positie terug te brengen.

Garage Dorenbos is hiervoor o.a. aangesloten bij het Focwa-garantie fonds, zodat na het herstel van uw auto, de auto voldoet aan de fabrieksgarantie en specificaties.

Uitdeuken

Heeft uw auto een deuk opgelopen? Dit wilt u natuurlijk zo goed en efficiënt mogelijk verwijderd hebben. Voor het uitdeuken van uw auto helpt garage Dorenbos u graag verder. Wij herstellen gedeukte en/ of bekraste plaat- en kunststof onderdelen. Hierbij is een combinatie van uitdeuken en spuiten tevens direct mogelijk, maar ook uitdeuken zonder spuiterij behoort bij Garage Dorenbos tot de mogelijkheden.

Restylen

Uw auto uitdeuken zonder spuiten wordt restylen genoemd. Deze techniek is erg geschikt bij kleine deukjes, hagelschade of parkeerschade. De techniek wordt zo toegepast dat de beschadiging wordt uitgedeukt zonder dat de lak wordt beschadigd. Onze medewerkers werken vakkundig en professioneel om uw auto weer als nieuw aan u over te dragen.

Spot repair

Spot repair wordt ook wel plaatselijk bij spuiten genoemd. Deze techniek kan o.a. worden toegepast bij krasschade, hagelschade of kleinere deukjes in uw auto. Deze hersteltechniek vergt de nodige ervaring in autoreparaties, maar is door onze jarenlange ervaring en expertise, de perfecte oplossing om kleine beschadigingen te verhelpen en de uitstraling van uw auto te optimaliseren.

Schade, berging & reparaties

Professioneel schadeherstel.
Aangesloten bij BOVAG en FOCWA garantiefonds.
Snelle afhandeling door samenwerking verzekeringsmaatschappijen.

Bel of stuur ons uw bericht voor Schade, berging & herstel

Deze website is beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Voorwaarden gelden.