Organisatie

Dorenbos Vervoer is een echt familiebedrijf. Al drie generaties timmeren we hard ‘aan de weg’.  We bestaan 63 jaar en hebben onze normen, waarden, ervaring en expertise van generatie op generatie aan elkaar overgedragen. 

Dorenbos Vervoer staat voor;

Alles voor uw mobiliteit in de provincies Drenthe, Groningen en Friesland

Dorenbos vervoer is een familiebedrijf dat al meer dan 63 jaar werkzaam is in de automotive en personenvervoer. Vanuit onze vestigingen in Groningen, Assen, Hoogeveen, Emmen, Drachten en Leeuwarden vervoeren wij dagelijks zo’n vijftien duizend passagiers. Dit doen wij met ruim 550 voertuigen en bijna 800 collega’s.

Door de jaren heen hebben we gemerkt dat er op gebied van vervoer in Noord-Nederland veel verbeterd kon worden. Dorenbos vervoer zag dit als een kans die we met beide handen hebben aangepakt. Om de service op gebied van personenvervoer, onderhoud en reparatie te verbeteren hebben we doorlopend geïnvesteerd in een eigen wagenpark, personenbussen en mindervalide- en rolstoelvervoer.
Dankzij de actieve samenwerking tussen onze vestigingen en ervaringen is de service aanmerkelijk gestegen. 

Ook groeide het aantal taxivergunningen en zijn wij vandaag een vooraanstaand taxibedrijf in Noord-Nederland. In zowel Emmen als Assen en ruim 60 eigen voertuigen zijn wij nu 24 uur per dag beschikbaar en staan we dag en nacht voor u klaar.

Onze focus op verbetering en visie op duurzaamheid zorgt ervoor dat wij constant innoveren.
We zijn trots op de ervaring binnen ons familiebedrijf en hebben veel in eigen beheer om onze kwaliteit te waarborgen.
Al meer dan 63 jaar is Dorenbos vervoer een begrip in de regio en bieden wij alles voor uw mobiliteit. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar en staan dag en nacht voor uw klaar.

Een klantgericht team met sterke wilskracht en motivatie

Alles in huis voor de beste dienstverlening

Garage

Garage Dorenbos biedt een ruime keuze uit kwaliteit occasions. Onze werkplaats is uitgerust met de goed gekeurde en nieuwste apparatuur. Wij zijn zowel BOVAG gecertificeerd als een Bosch Car Service punt. Zo heeft u altijd garantie op reparaties en op de auto's die u bij ons koopt. Uw auto is altijd bij ons in goede handen.

Taxi

Taxi Dorenbos is een groot onderdeel van het familie bedrijf Dorenbos B.V. Taxi Dorenbos is gespecialiseerd in personenvervoer in Nederland. Wij vervoeren vanuit de plaatsen Groningen, Assen, Hoogeveen, Emmen, Drachten en Leeuwarden. Taxi Dorenbos gaat verder dan een taxirit van A naar B. Ook voor vliegveld service kunt u bij ons terecht.

Tankstation & Wasstraat

Met 300 Total Energies tankstations in Nederland vind u er altijd wel één in de buurt. Met twee tankstations Total Energies Dorenbos en Total Energies Messchenveld zijn wij onderdeel van dit mooie team. Bij beide tankstations kunt u gebruik maken van de wasstraat en andere gemakken die onze Total Energies tankstations u bieden. Café Bonjour, Gratis brandstof sparen, schone brandstoffen, lekkere koffie en toffe acties.

Tankstation & Wasstraat

Lees verder

Schade & Bergingsbedrijf

Met ons schadebedrijf bieden wij u diensten onder de hoogste classificatie-eisen van het Focwa-garantiefonds. Elke auto wordt daarmee volgens de originele fabrieksspecificaties gerepareerd. Als bergingsbedrijf zijn wij voornamelijk actief in de Gemeente Noordenveld waarbij ons wagenpark bestaat uit twee bergingsauto’s, één transport- en een pechhulp auto.

Schade & Bergingsbedrijf

Lees verder

DD Campers

Wij verzorgen de gehele ombouw en onderhoud voor alle merken campers.voor o.a. de volgende merken: Volkswagen, Mercedes, Fiat, Renault, Opel en Citroën.

DD Campers

Lees verder

Auto- en busverhuur

Dorenbos autoverhuur en busverhuur biedt verhuur met en zonder chauffeur. Wij verhuren o.a. personenbussen en een rolstoelbus.

Auto- en busverhuur

Lees verder

Touringcar Verhuur

Luxe touringcar verhuur voor korte busreizen, dagtochten en meerdaagse reizen. Doornbus.nl heeft alle ervaring aan boord om u een veilige en comfortabele busreis te bezorgen.

Luxe Touringcar Verhuur

Bezoek de website